Мав відношення до будівельного бізнесу: У Миколаєві посеред вулиці застрелили чоловіка (фото)

Сьогодні ввечері, 17 листопада, у Миколаєві посеред міста сталася стрілянина, внаслідок якої один чоловік загинув, а інший був поранений. Про це інформує пресслужба поліції Миколаївської області, передають Патріоти України.

Інцидент трапився на вулиці Сінній. До поліції зателефонували місцеві жителі та повідомили, що чули постріли. На місці події біля одного з під’їздів поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Також поранення отримав ще один громадянин.

У Миколаєві ввели спеціальну поліцейську операцію, щоб затримати причетних до злочину осіб. На місці стрілянини працюють слідчі, криміналісти, кінологи та оперативники. В одному з дворів багатоповерхівок, за декілька кварталів від місця злочину, правоохоронці знайшли мисливську рушницю з плямами, схожими на кров. Наразі встановлюється, чи саме з цієї зброї стріляли у потерпілих.

Як пише видання "Новости Н", особу загиблого вже встановлено: ним виявився мешканець Миколаєва, 51-річний Ігор П. Він нібито має відношення до будівельного бізнесу.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...