Мав захищати, але вийшло навпаки: У Києві навіс на стихійному ринку обвалився на людей (фото)

Конструкція повинна була захищати пішоходів від будівництва, що розташоване поряд.

У Києві в неділю, 21 лютого, біля станції метро "Героїв Дніпра" впав навіс, накривши собою стихійних торговців. Внаслідок інциденту дивом ніхто не постраждав. Про це повідомив Telegram-канал "Життя Оболонського району", передають Патріоти України.

Зазначається, що конструкція повинна була захищати пішоходів від будівництва, що розташоване поряд. Ймовірно, вона не витримала великої кількості снігу на ній. Під час падіння навісу, під завалами опинилися декілька незаконних торгових точок.

"На "Героїв Дніпра" впав навіс, під яким велася незаконна стихійна торгівля! Дивом! Ніхто не постраждав. Споруджуваний торговий центр не має багатьох дозволів! Навіс відноситься саме до нього", – стверджують у мережі.

Кияни заявили, що поліція повинна перевірити будівництво ТЦ, провести розслідування цього інциденту, покарати винних, а також назавжди припинити там стихійну торгівлю.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...