"Мажор із роздутим его": Чичеріна накинулася на Макаревича через Донбас

Фанатка терористів, не соромлячись у виразах, вибухнула образами в бік Андрія Макаревича, а також повідала про "гуманітарну катастрофу" і "ф*шистів" в Україні.

Чичеріна накинулася на Макаревича. Ілюстрація: соцмережі.

Скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка активно підтримує терористів "Л/ДНР", накинулася з нападками на легендарного співака Андрія Макаревича, який виступив проти роздачі паспортів РФ на Донбасі. Так, гнівний пост-реакцію на слова лідера групи "Машина времени", який присоромив російську владу через надмірний інтерес до українського Донбасу, Чичеріна розмістила в Instagram, передають Патріоти України.

Фанатка терористів, не соромлячись у виразах, вибухнула образами в бік Макаревича, а також повідала про "гуманітарну катастрофу" і "ф*шистів" в Україні. "Макаревич – найяскравіший представник суспільства споживання, мажор із роздутим его, з дитинства обласканий славою і солодощами. Для того щоб він зрозумів, навіщо жителям Донбасу російський паспорт, треба вивезти його в Докучаєвськ або Ясинувату, або в Кіровськ, щоб він пожив пару днів там і розповів би цим людям в очі, чому він не хоче, щоб їм дали паспорти, чому він не хоче рятувати своїх", – висловилася вона.

"Ганьбу прояву меркантильності в такому питанні вже ніколи не змити, навіть якщо Андрій Вадимович перевзується і проявить чудеса героїзму в знищенні ф*шистіввін занадто старий, слабий і безбожний, йому вже не встигнути, він не може відчути себе на місці таких же людей похилого віку, як він, що живуть в умовах багаторічної гуманітарної катастрофи", – продовжила Чичеріна в кращих традиціях російської пропаганди.

"Якби хоч раз до Макаревича в кватирку залетіла б міна і він відчув би кожною клітинкою свого гниючого тіла найпотужніший струс і контузію, він би замовк раз і назавжди, хоча взагалі-то виродки, які зажерлися, швидко змінюють свою думку навіть після пари пострілів над головою", – грубо резюмувала вона.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...