Мажор не залишив своїм жертвам шансів на життя: У Миколаєві 21-річний водій Lexus виїхав на зустрічну та влетів у таксі (відео)

Lexus виїхав на зустрічну та влетів у таксі: загинули таксист і його пасажир – фото 18+

Внаслідок ДТП у Миколаєві загинули таксист і його пасажир

У ніч проти 7 грудня у Миколаєві трапилася кривава ДТП, у якій загинули двоє людей. Водій автомобіля Lexus не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з таксі Daewoo Lanos. Загиблими в аварії були 36-річний водій таксі та його пасажир, повідомляють Патріоти України з посиланням на поліцію Миколаївської області.

21-річний водій "лексуса" та його пасажирка відбулися численними травмами. Їх доставили до лікарні.

Правоохоронці вже відкрили справу за статтею про порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. Зараз вирішується питання щодо затримання водія Lexus. Якщо його провину доведуть, і родичі жертв не захочуть задовольнитись грошовою компенсацією, злочинцю загрожує до 10 років за ґратами.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...