Мажор просто відмажеться? У Києві п'яний водій на швидкості протаранив авто, на місці загинули двоє людей (фото, відео)

У ніч на понеділок, 15 березня, в Деснянському районі Києва п'яний водій Toyota на швидкості влетів в автомобіль Skoda, внаслідок чого дві людини загинули на місці ДТП. Смертельна аварія трапилася на перехресті проспекту Романа Шухевича і бульвару Перова. Винуватця поліцейські затримали та розпочали досудове розслідування, передають Патріоти України.

Попередньо поліцейські встановили, що водій позашляховика Toyota Land Cruiser, рухаючись проїжджою частиною не впорався з керуванням і зіткнувся із авто Skoda, яке зупинилося на перехресті на червоний сигнал світлофора. Удар був такої сили, що легковик зім'яло. Водій і пасажирка Skoda отримали несумісні з життям травми. Їхні тіла з понівеченого авто діставали рятувальники за допомогою спеціального інструменту.

Водій позашляховика пройшов перевірку на стан алкогольного сп'яніння, тест "Драгер" показав перевищення допустимої норми більш ніж у десять разів – 2,05 проміле. Чоловіка 1992 року народження затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Була інформація, що водій Toyota – чинний співробітник правоохоронних органів. Зараз це перевіряється", – повідомив Telegram-канал "Київ Оперативний".

У поліції ж зазначають, що за фактом ДТП слідчими столичного главку розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії аби встановити обставини та причини трагічної події.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...