"Мечты сбываются только у вас": В анексованому Криму поставили на місце агітаторів партії Путіна (фото)

Якщо раніше невдоволення кримчани не висловлювали відкрито, то зараз навпаки, не боятися говорити про це вголос.​

В анексованому Росією Криму, де в неділю, 8 вересня, проходять "вибори", з'явилися показові листівки про реалії життя на півострові і ставлення місцевих жителів до окупаційної влади. Їх опублікували в Twitter-акаунті "Кримський бандерівець", передають Патріоти України.

"Весь Крим обвішаний листівками про "вибори", які окупанти проводять сьогодні. Прокуратура АРК закликала не брати участі в цьому шабаші. Тим часом на під'їздах стали з'являтися і такі оголошення. Фото з Феодосії", - йдеться у підписі до фото листівок.

У листівках можна побачити розчарування жителів Криму окупаційним режимом Росії. Причому, якщо раніше невдоволення кримчани не висловлювали відкрито, то зараз навпаки, не бояться говорити про це вголос.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...