Медом йому намазано: Потап хоче повернутися на російський ринок, - експерт шоубізу

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі видав інсайдерську інформацію про те, що продюсер і репер Потап планує повернутися на роcійський ринок.

За словами блогера, Олексій Потапенко хоче відновити роботу в "країні 404" - так Росію називає Беспалов, щоб продюсувати співачку білоруського походження Б'янку.

"Зараз Потап, як я розумію, розглядає можливість повернення на ринок "країни 404" і в якості заходу на цей ринок він буде реанімувати музичну кар'єру Б'янки. В останні роки Б'янка, яка живе в "країні 404", просто деградує і показує те, що вона вже не здатна бути співачкою. Нещодавно вона виступала в Німеччині, люди просто виходили з клубу, щоб її не слухати", - говорить Беспалов.

Він додав, що під час концерту Б'янка "була під чимось". На бек-вокалі у неї співала учасниця української "Фабрики зірок" Елізабет. Незважаючи на те, що кар'єра Б'янки почали марніти, за словами Беспалова, Потап хоче її реанімувати.

"Я не знаю, наскільки йому це вдасться. Я розумію, що дідусеві потрібно заробляти на пенсію, адже лейбл йому не належить, а йому хочеться жити красиво. З Асоль не склалося так, як хотілося, Настя (Каменських, - ред.) поступово відходить в абсолютно сольне плавання у всіх сенсах. Тому зараз Потап промацує грунт молодих артистів з "країни 404"", - додав Беспалов.


Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...