"Медовий місяць" проведе у буцегарні: На Буковині наречений на радощах відкрив стрілянину з "калаша". Молодику світить 7 років

В Чернівецької області наречений під час власного весілля відкрив стрілянину з автомата. Про це повідомляється в комунікаційному центрі ГУ НП у Чернівецькій області, зазначають Патріоти України.

У Мережі з’явилося відео стрілянини в центрі села Нижні Петрівці і його виявили поліцейські. Вони встановили, що інцидент стався 25 липня. 27-річний чоловік їхав в автомобілі BMW X-5, коли кілька разів вистрілив у повітря з автоматичного карабіна. В результаті необдуманого вчинку нареченого ніхто не постраждав.

Правоохоронці також встановили, що власником зброї є 33-річний односельчанин і товариш нареченого. Поліцейські з’ясували, що крім зафіксованого в ролику карабіна чоловікові належать 3 одиниці нарізної зброї.

За самовільну передачу зброї іншій особі чоловікові анулювали дозвіл на її зберігання і використання. Також він буде притягнутий до відповідальності за статтею про адміністративні правопорушення. Правоохоронці провели огляд місця події та три санкціоновані обшуки на місці стрілянини і в учасників правопорушення.

Поліцейські вилучили у них зброю, автомобілі, набої, мобільні засоби відеофіксації стрільби та інші речові докази причетності до злочину. Все вилучене направлено на експертизу.

27-річному чоловікові повідомили про підозру за статтею про хуліганство, йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Наразі поліцейські проводять досудове розслідування та вирішують питання про обрання порушнику запобіжного заходу.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...