Медсестра з Лисичанська, яка через вибух міни втратила обидві ноги, вийшла заміж у Львові (фото)

У Львові в лікарняній палаті відбулося весілля 23-річної медсестри з Лисичанська Оксани з її коханим. Дівчина через вибух міни втратила обидві ноги і пальці на лівій руці й зараз продовжує лікування та готується до протезування, передають Патріоти України.

Оксана з Віктором разом уже 6 років, проте одружитися вирішили лише зараз. Хоча вони вже разом виховують двох дітей. Про це розповіли у Першому медичному об'єднанні Львова.

"Обручки купили у Львові, тут їй знайшли білу сукню. Торт спекли волонтери. Церемонія відбулася в РАЦСі, а святкування – в палаті нашого Центру хірургії", – йдеться у повідомленні.

Перший танець наречених розчулив усіх присутніх до сліз – Віктор кружляв з Оксаною, тримаючи її на руках. Трагедія з дівчиною трапилася 27 березня. Одного разу вона зі своїм коханим поверталася додому, ішла попереду і коли помітила небезпеку – обернулася, щоб попередити про неї коханого. Та вже за секунду пролунав вибух. Віктор дивом не постраждав, а Оксана втратила обидві ноги та чотири пальці лівої руки.

Першу допомогу дівчині надали в лікарні Лисичанська. Там їй провели одразу чотири операції. Після цього Оксану перевели до медзакладу в Дніпрі, а тиждень тому перевезли до Львова. Попереду в дівчини ще реабілітація і протезування.

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...