Медуз вивозять тачками: Туристи показали, що коїться на популярному курорті Запорізької області (фото)

У селі Приморський Посад Запорізької області на березі Азовського моря – навала медуз. Цього року їх настільки багато, що тварин збирають по всьому берегу та вивозять тачками, куди їх скидають лопатою. Медуз збирають самі відпочивальники. Люди дістають їх із води і складають у купу. Відео з пляжу в Приморському Посаді опублікували в місцевому Telegram-каналі "Це Запоріжжя", передають Патріоти України.

"У Примпосаді з медузами не жартують", – так автори підписали ролик.

При цьому відпочивальників не сильно бентежить велика кількість медуз у воді. Багато хто з них спокійно заходить у море і купається з дітьми. Маленьких туристів у селі чимало, про що свідчить наявність іграшок на березі.

У коментарях до посту дехто обурився через те, що медуз викидають, таким способом вбиваючи тварин, а не випускають назад у море подалі від пляжу. Інші ж підтримали такий метод, адже медузи можуть боляче вжалити тих, хто приїхав відпочивати до моря.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...