Медикам дали три халати і одні окуляри на всіх: У Києві коронавірусна лікарня відмовилася приймати пацієнтів (фото)

Київська лікарня №8, яку МОЗ зобов’язало приймати підозрюваних та інфікованих коронавірусом, відмовилася приймати пацієнтів. Про це повідомила журналіст Тетяна Даниленко, передають Патріоти України.

За її словами, причиною відмови є відсутність засобів захисту в медиків. Даниленко зазначила, що працівникам лікарні виділили три захисних костюма на одну зміну, при цьому їх якість сумнівна. У зв’язку з цим медики змушені купувати захисні костюми за власні кошти. Крім того, захисні окуляри виділили одні на весь персонал.

“При цьому наплив пацієнтів з важкими пневмоніями. Експрес-тести коронавірус не підтверджують. А ПЛР тести не роблять. За весь час було дозволено зробити лише для одного пацієнта – першого і єдиного, у кого був позитивний експрес-тест. Колектив лікарні обурений, що їх, живих людей, перетворюють на витратний матеріал”, – пише журналіст.

У свою чергу керівництво лікарні радить співробітникам самостійно приймати рішення – йти на карантин або продовжувати працювати в неналежних умовах.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...