Медиків у парку розваг не було: На атракціоні під Києвом серйозно постраждала дитина (фото)

Дівчинка отримала опіки і дуже перелякалась.

Дівчинка отримала опіки на атракціоні. Фото: соцмережі.

У Вишгороді (Київська область), катаючись на атракціоні, маленька дівчинка отримала термічний опік ступень ніг, але на місці їй допомогти не змогли - медпрацівника на території парку розваг не було. Про це повідомила мама дівчинки Наталія (Natalia Zvyerkova) на своїй сторінці в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Вона розповіла, що дитина отримала травми, катаючись на надувних колах на водяній гірці. «После спуска подниматься приходится босиком на подъемнике, который покрыт плотной чёрной резиной. Эта резина нагрелась до такой степени, что ожоги были нам обеспечены. Никто нас не предупредил, никто не остановил — поезжайте, все нормально».

За її словами, медпрацівника на території розважального комплексу не було, і адміністратор викликав постраждалій дитині швидку допомогу. «От нас все прячутся, персонал друг из-за друга выглядывает. Я в ярости требую объяснить хоть что-то, найти аптечку, одновременно пытаюсь вызвать полицию, громко требую хоть кого-то из руководства… И тут проявляется персонаж (который все это время спокойно наблюдает со стороны), называет себя «хозяином и директором» при этом не называя имени, и интересуется: «А зачем вам полиция? Чего вы, собственно, хотите?» — пише мама дівчинки.

За її словами, медики приїхали хвилин через 25, поліція - трохи пізніше. «Все сделали достаточно быстро — медики оказали помощь, полиция приняла заявление и пояснения… Далее районная больница, травмпункт, напуганный и плачущий ребёнок», - повідомляє Наталія і радить батькам бути уважними, якщо вони зберуться везти дітей на атракціон.


"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...