Медики були безсилі: Померла українка, яку господар кинув з інсультом на вулиці в Польщі

13 січня померла українка Оксана Харченко, яку в Польщі викинули на вулицю після перенесеного інсульту. Про це в Facebook повідомив колишній Почесний консул України в Познані, голова суспільно-культурного товариства "Польща-Україна" Вітольд Горовський, передають Патріоти України.

Дипломат розповів, що Харченко перебувала у батьків в селі неподалік Турки у Львівській області. "Туди я завіз її після багатьох місяців дуже важкої реабілітації. Загалом, її стан був гарний, проте вона так і не змогла рухатися самостійно. Два тижні тому я зв'язувався з сестрою Оксани Харченко. Вона сказала, що Оксана продовжує перебувати в батьківському домі" , – повідомив він. Горовський додав, що Харченко довго хворіла нирковою недостатністю. Остаточна причина смерті не відома.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...