Медики були не менш шоковані: Жінка дізналася про вагітніть на дев'ятому місяці та народила вдома у вітальні

Мешканка англійського міста Давентрі дізналася про вагітність на дев'ятому місяці, а тому народила у себе вдома. Про це повідомляє видання Daventry Express, передають Патріоти України.

Англійка Черіл Уорсоп має двох дітей. За її словами, була вражена, коли дізналася про 34 тиждень вагітності. Жінка каже, що протягом кількох місяців не мала можливості відвідати лікаря. Утім, протягом цього не набрала ваги, а також помітила у себе жодних характерних для вагітності симптомів.

Раптом Черіл відчула біль і звернулася до швидкої допомоги. Виявилось, що у неї почалися перейми. Пологи відбувалися просто у вітальні. Телефоном її консультував оператор служби екстреної допомоги. Жінка народила здорову дівчинку вагою 2,7 кг. Дівчинку назвали Рубі.

Парамедики, які прибули на місце, доставили матір та дитину до лікарні. За кілька днів їх виписали. "Я в шоці. Я дуже щаслива, і тепер ця ситуація мене радує", - сказала Черіл Уорсоп.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...