Медики були поруч: Під Полтавою у школі прямо на перерві померла дівчинка

У Полтавській області в школі на перерві померла 14-річна дівчинка. Їй стало погано після уроку і викладачі викликали швидку допомогу. Коли приїхали медики з'ясувалося, що у школярки, яка навчалася у восьмому класі, були проблеми з серцем, передають Патріоти України.

На жаль, 14-річна дівчинка померла у присутності лікарів, медики не змогли врятувати підлітка. У даний момент справжню причину смерті дитини не повідомляють, тіло направили на судово-медичну експертизу. Причину смерті дівчинки встановить розтин.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією статті 115 Кримінального кодексу України для проведення слідчих дій та встановлення всіх обставин трагедії.

Як ми раніше повідомляли, схожий випадок стався в окупованому Криму. Там на уроці раптово помер учень 10 класу. У хлопчика були проблеми із серцем і він навіть був звільнений від фізкультури. На жаль, медикам не вдалося врятувати школяра.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...