Медики допомогти вже не могли: У Києві на будівництві бетонна плита розчавила екскаватор з водієм (фото)

Малогабаритний екскаватор виконував демонтажні роботи на території заводу «Арсенал».

У Києві на Печерську в районі колишнього заводу «Арсенал», на території якого планується будівництво, сталася НП. Бетонна плита впала на екскаватор і розчавила кабіну. В екскаваторі в момент обвалення плити знаходився чоловік - водій. Він загинув під уламками. На сторінці dtp.kiev.ua в Facebook опубліковані фото з місця НП, передають Патріоти України.

Прибулі медики констатували, що їх допомога вже не потрібна. На місці працює поліція. Приїхали рятувальники зі спеціальним інструментом для розрізання металу.

Малогабаритний екскаватор виконував демонтажні роботи на території заводу «Арсенал» (вул. Московська, 8). Причиною НП могло стати порушення водієм техніки безпеки.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...