Медики і "копи" були шоковані: У Києві п'яний водій влаштував небезпечну ДТП і ліг "відпочити" прямо на дорозі (фото)

У Києві п'яний водій врізався в припарковану автівку, а потім вийшов зі своєї машини і ліг відпочити прямо на місці аварії. Про це повідомляється в чаті каналу dtp.kiev.ua в Telegram, передають Патріоти України.

Очевидець вказав, що водій здійснив відразу кілька порушень ПДР перед аварією. "Київ. П'яний водій на порожній дорозі врізався в припаркований автомобіль і ліг відпочивати... П'яний водій на червоне світло, через подвійну суцільну в'їхав в припаркований автомобіль Hyundai!!!", - пише читач каналу.

Також за словами очевидця, винуватець аварії нагрубив поліцейським і не міг протягом кількох годин встати на ноги, перебуваючи в тяжкому сп'янінні. Автор публікації підкреслив, що страховки у п'яного водія не опинилося.

"Послав всіх поліцейських і швидку допомогу на "три букви", при цьому чотири години не міг піднятися на ноги, так як стан був критично п'яним!! Страховки на авто KIA K5, звичайно ж, немає!!!", - зазначив він.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...