Медики небагатослівні: Михайла Боярського екстрено госпіталізували (фото)

Радянського і російського актора Михайла Боярського госпіталізували в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляє Telegram-канал "Звездач", передають Патріоти України.

За словами інсайдерів, 71-річний артист перебуває в лікарні №122. Попередньо, в Боярського діагностували пневмонію. При цьому експрес-тест показав негативний результат на коронавірус. "Мабуть, судинна реакція. Можливо, відпустять додому, чекаю на рішення лікарів", – розповідала дружина Боярського.

Зазначається, що Михайло Сергійович при тямі. У телефонній розмові він сказав, що в нього вже все добре. Однак медики прийняли рішення не ризикувати й вирішили залишити Боярського в стаціонарі. Скільки актор пробуде на лікуванні – поки невідомо.

Нагадаємо, що Михайло Боярський – радянський і російський актор театру і кіно, співак. Народний артист РРФСР. Велику популярність йому принесли фільми "Д'Артаньян і три мушкетери", "Собака на сіні", "Людина з бульвару Капуцинів".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...