Медики роблять усе можливе: На Закарпатті в 12-річної дівчинки підтвердили поліомієліт, у дитини паралізована нога

У Закарпатській області в 12-річної дівчинки підтвердили поліомієліт. Дитину госпіталізували. Про це повідомила завідувачка інфекційного відділення Закарпатської обласної дитячої лікарні Віра Соловйова, пише "Суспільне", зазначають Патріоти України.

Поліомієліт підтвердили у 12-річної дівчинки із Тячівського району. Її госпіталізували у неврологічне відділення обласної інфекційної лікарні. Через недугу в дитини паралізована нога.

За даними медиків, у сім'ї, де захворіла дівчинка, виховують трьох дітей. Всі вони невакциновані від поліомієліту. До медиків звернулися лише щодо 12-річної дівчинки. Її сусідів, однокласників та інших контактних людей обстежили, діагноз не підтвердили.

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...