Медики розповіли про прості способи тримати гіпертонію під контролем

Медики назвали кілька простих способів, як знизити високий тиск. Вживання насіння однієї з рослин забезпечить оздоровлення за рахунок очищення стінок кровоносних судин, передають Патріоти України.

Насіння льону вкрай корисне, воно допоможе зберегти стінки кровоносних судин еластичними, що зміцнює здоров'я. До того ж, кровотік не вповільнюється завдяки очищенню судин від шлаків.

Гіпертонія виникає з кількох причин, включаючи малорухливий спосіб життя, неправильне харчування, включаючи надлишок солі в стравах, і шкідливі умови праці. Потрібно включити в раціон насіння льону, додаючи його в салати, так як вони забезпечують нормальне функціонування судин. Через три місяці після регулярного прийому насіння тиск знижується на 5-7 одиниць.

Замість насіння можна вживати лляне масло, в такому випадку концентрація корисних речовин буде набагато вище. Щоранку рекомендується випивати одну столову ложку масла, що забезпечить здоров'я судинах і мінімізує напади гіпертонії.

Наступним способом є вживання зеленого чаю, корисний також темний шоколад з вмістом какао до 72%. Даний продукт розслабляє судини кровоносної системи і покращує кровотік, не допускаючи різкого підвищення тиску.

Третім способом є вживання продуктів, насичених калієм, мова йде про банани, бобові, шпинати і авокадо. При включенні їх в раціон кількість випадків різкого підвищення тиску зменшиться.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...