Меган Маркл народила первістка: Спливли подробиці про поповнення у королівській родині (фото, відео)

Колишня голлівудська актриса, нині дружина британського принца Гаррі Меган Маркл стала мамою. У понеділок, 6 травня, у пари народився син, повідомляють Патріоти України.

Так, члени королівської сім'ї, герцог і герцогиня Сассекські стали батьками вперше. Первісток принца Гаррі і Меган Маркл — сьомий у черзі на престол. Також він став восьмим правнуком королеви Єлизавети і четвертим онуком принца Чарльза.

"Офіційне підтвердження від Букінгемського палацу. У герцогині Сассекської почалися перейми сьогодні вранці", — йдеться у заяві палацу.

Пізніше принц Гаррі виступив із першою публічною заявою та поділився враженнями від народження сина.

Герцог Сассекський розповів про прибуття додому його малюка і дружини Меган Маркл. Відповідне відео було опубліковано на офіційному аккаунті в Instagram герцогів Сассекських. Відомо, що хлопчик важить 7 фунтів і 3 унції.

Гаррі зазначив, що його дитина з'явилася на світ здоровою, а також дякує шанувальникам пари за підтримку і доброту в цей виключно радісний час у їхньому житті, коли вони вітають свого малюка.

Принц не став розкривати ім'я сина і наголосив, що через два дні вони з дружиною покажуть фотографії дитини ЗМІ і всьому світу.

Також Меган Маркл і Гаррі привітав її партнер по серіалу "Форс-мажори" Патрік Джей Адамс. У серіалі актори грали пару.

Крім того, до привітань приєдналося посольство України в Великобританії. "Ми щиро вітаємо принца Гаррі і Меган, герцогиню Сассекську, з народженням первістка!", — сказано у повідомленні в Twitter.

Напередодні лікарі королівської сім'ї розповіли про небезпеку, яка чатувала на вагітну Меган Маркл. Якби у герцогині не почалися перейми — тоді, ймовірно, медикам довелося б викликати штучні пологи.

Первісток принца Гаррі і Меган Маркл стане сьомим у черзі на престол. Новонароджена дитина — восьмий правнук королеви і четвертий онук принца Чарльза.

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл одружилися 19 травня 2018 року. Їхнє весілля стало однією з найбільш очікуваних подій у Британії. Перед одруженням у ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що Маркл нібито була небажаною обраницею для Гаррі, проте королева Великобританії Єлизавета II все ж офіційно дала згоду на весілля. При цьому вона не назвала її, як свого часу Кейт Міддлтон — "наша вірна і дорога".

Чутки про те, що Маркл вагітна, почали поширюватися одразу після весілля: Маркл почала все частіше з'являтися в широкому вбранні, що приховувало її фігуру. Тоді припускали, що у герцогині народиться двійня. Офіційно про вагітність герцогині Сассекської в Кенсингтонському палаці повідомили у жовтні 2018 року.

Вагітність Меган Маркл стала подією, про яку говорили практично всі світові ЗМІ. Зокрема, неодноразово була оприлюднена інформація про те, якої статі дитина народиться у королівської пари. Спочатку повідомлялося, що на світ з'явиться дівчинка, яку назвуть Діаною, на честь матері принца Гаррі.

Однак після того, як майбутні батьки у США відсвяткували вечірку baby shower, присутнє на заході джерело повідомило, що сама Маркл заявила близьким про те, що очікує хлопчика. При цьому на святі, яке було присвячено майбутній дитині, декор солодкого столу був витриманий у ніжно-рожевих тонах, що збентежило багатьох присутніх. Нібито таким чином герцогиня намагалася заплутати публіку.

Незадовго до пологів близька подруга герцогині, знаменита тенісистка Серена Вільямс випадково розкрила стать майбутньої дитини королівської пари. В інтерв'ю E! News вона відповідала на запитання про те, які поради може дати майбутнім матерям. Цієї миті тенісистка згадала про свою подругу Меган Маркл, і, говорячи про майбутнього малюка, назвала його "вона". Саме ця обмовка навела публіку на думки, що герцоги Сассекські все ж таки очікували дівчинку.


Зазначимо, у Британії давно припускали, що Меган Маркл уже народила дитину, проте королівська сім'я просто приховувала новину від сторонніх. Зокрема, нова хвиля ажіотажу виникла після того, як королева Єлизавета вийшла у світ у яскраво-рожевому костюмі і в такий спосіб нібито "зробила натяк" на те, що Меган народила дочку.

Джерело: Обозреватель

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...