Чоловік підтримав: Меган Маркл потрапила в черговий скандал через політику, порушивши королівський протокол

Дружина принца Гаррі Меган Маркл уже не вперше порушує королівські правила. Так, цього разу остання витівка герцогині навіть увійшла в історію, передають Патріоти України.

Меган стала першим членом королівської сім'ї, яка проголосувала на виборах президента США, пише видання "The Washington Post".Як стало відомо, вона віддала свій голос за Джо Байдена достроково – за допомогою пошти.

У такий спосіб Маркл порушила одне з головних правил – залишатися поза політикою. Варто відзначити, що сам принц Гаррі на американських виборах не голосував, тому що він не є громадянином США. Але герцог повністю підтримує свою дружину.

Варто знати: На які пільги можуть розраховувати дружини та діти учасників бойових дій та як їх оформити

неділя, 19 травень 2024, 8:39

В Україні родини військовослужбовців, які мають статус УБД, мають право на отримання пільг. Так, члени родини військового можуть отримати наступні пільги на комуналку:. • 75% знижка на газ, електроенергію та інші комунальні послуги (для інвалідів знижк...

Повістки будуть вручати на роботі? Які зміни тепер діять для військовозобов’язаних

неділя, 19 травень 2024, 8:24

Від 18 травня набув чинності закон про посилення мобілізації. Роботодавець має забезпечуватися своєчасне прибуття працівників до ТЦК. Про це пише видання "Телеграф". До 18 травня керівники підприємств мали вести військовий облік і забезпечувати "своєча...