Меган Маркл та принц Гаррі вперше показали сина (фото, відео)

Меган Маркл та принц Гаррі показали синаГерцогиня Сассекська і дружина принца Гаррі Меган Маркл народила хлопчика вагою 3.26 кг. Це перша дитина принца Гаррі та Меган Маркл, повідомляють Патріоти України.

До слова, Меган Маркл та принц принц Гаррі одружилися в квітні минулого року. Вже в жовтні подружжя оголосило, що чекає на дитину.

Первісток займе сьоме місце в черзі на королівський трон. Його ім’я буде йти слідом за принцом Чарльзом, принцом Вільямом і його дітьми – Георгом, Шарлоттою і Луї, а також після самого принца Гаррі, який займає шосте місце в цьому списку.

Крім того, дитина не стане принцом або принцесою, так як такий титул можуть успадкувати тільки рідні діти і онуки королеви Єлизавети II.


Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...