Меган Маркл вперше після новини про викидень з'явилася на ТБ і подякувала за допомогу (відео)

Меган Маркл вперше після новини про викидень з'явилася на публіці. Герцогиня Сассекська взяла участь у програмі американського каналу CNN Heroes ("Герої"). Це шоу присвячене "простим людям, які змінюють світ". 39-річна Меган вимовила натхненну промову в ефірі каналу CNN, передають Патріоти України.

Дружина принца Гаррі висловила захоплення тими, хто самовіддано допомагає іншим людям під час пандемії коронавірусу.

"У рік, який був таким непростим для всіх, мене надихають історії про співчуття. По всій країні люди відклали в сторону свої власні потреби, щоб зібратися разом і підтримати колективне благополуччя", - сказала Меган.

Герцогиня поділилася історіями волонтерів, які розвозили їжу для тих, хто не міг виходити з дому. До речі, серед таких були й самі Меган і Гаррі. Вони підробляли кур'єрами в рідному місті дівчини - Лос-Анджелесі у квітні цього року.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...