Механік з 55-річним досвідом назвав надійний автомобіль, який багато хто ненавидить

Популярний автолюбитель Скотті Кілмер зробив огляд того, що він назвав "найбільш ненависним автомобілем, коли-небудь створеним", передають Патріоти України.

Скотті займається автомобілями більше 50 років і тепер регулярно публікує повідомлення на своєму каналі YouTube, даючи поради глядачам про те, як не пошкодити їх автомобілі, а також рекомендує автомобілі до покупки, пише Daily Express.

В одному зі своїх останніх відеороликів Скотті тестував суперміні Fiat 500, попереджаючи, що екземпляри з автоматичною коробкою передач мають погану репутацію в плані надійності.

"Проблема Fiat 500, крім іншого, в тому, що американці на 96 відсотків їздять на автоматах. Я бачив, як вони [автоматичні коробки передач Fiat 500] вибухають лише на 5000 миль. Один з моїх клієнтів купив його для своєї дочки, вона їхала до коледжу, і трансмісія вибухнула по дорозі. Це дійсно жахливі машини, якщо це звичайний Fiat 500", - сказав він.

Пізніше у відео Скотті також зазначив, що двигуни, що використовуються у багатьох Fiat 500, також звучать надзвичайно голосно, особливо у більш високих специфікаціях.

Згадуючи випадки, коли власники зверталися до нього із заявою про проблему з двигуном, Скотті запевнив глядачів, що саме так вони і повинні звучати. Крім того, механік високо оцінив звукоізоляцію моторного відсіку, що допомагає зменшити шум всередині.

Проте, виїжджаючи на дорогу на більш спортивному Abarth 500 з механічною коробкою передач, Скотті визнав, що в машині є багато позитивних моментів.

"Це весело! Це не гоночна машина, вона не відкидає мене на спинку сидіння, але їздити на стандартній трансмісії дуже весело. І потрібно враховувати, що він [власник автомобіля] купив його уживаним і заплатив менше третини тієї суми, яку спочатку заплатили за машину, а велика частина обладнання досі працює відмінно", - додав він.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...