Мексика у сльозах: Померла всесвітньовідома актриса, зірка серіалів "Багаті теж плачуть" і "Дика роза"

21 листопада, в суботу, померла відома мексиканська актриса Малені Моралес, яка знялася в серіалах "Багаті теж плачуть" і "Дика роза", повідомляють Патріоти України з посиланням на Національну асоціацію акторів Мексики.

В асоціації повідомили, що Моралес померла в суботу, а також висловили глибокі співчуття у зв'язку з кончиною актриси. Причина смерті актриси не повідомляється, проте раніше вона перехворіла на рак.

"Ми глибоко шкодуємо про смерть нашої колеги Малені Моралес, члена нашої асоціації. Висловлюємо співчуття Отто Сірго (чоловік актриси – ред.), а також її сім'ї та друзям", – йдеться в повідомленні.

З актором Сірго Моралес прожила у шлюбі понад 45 років. У подружньої пари двоє дітей. Малені Моралес відома українським телеглядачам своїми ролями в популярних серіалах "Дика Роза", "Каміла" та "Багаті теж плачуть".

Варто відзначити, що раніше, у вересні чоловік актриси поділився в інтерв'ю Sunshine, що Малені вдалося перемогти рак.

"У неї не було ніяких симптомів або чогось ще. Нові симптоми були виявлені у ході звичайного дослідження, скажімо так, тому що у неї починалася задишка, але не через рак легенів, тому що пухлина тиснула на частину порожнистої вени", – докладно розповів Сірго.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...