"Мене і Бєню хочуть чикнуть! Розумієш?": СБУ оприлюднила аудіодокази зі справи щодо Фірташа

Служба безпеки України оприлюднила аудіозаписи розмов олігарха Дмитра Фірташа з керівником групи РГК Олексієм Тютюнником, які свідчать про махінації з реєстрами та спроби приховати кошти облгазів від арешту.

На представлених записах Тютюнник розповідає про обшуки, які проводилися на облгазах олігарха в березні 2023 року.

Фірташ квапить із переведенням коштів з одних рахунків на інші, щоб захистити їх від арешту і говорить про загрозу націоналізації.

Олігарх також хвалить своїх підопічних за "кмітливі дії", а саме, що юрист компанії в незаконний спосіб змінив у реєстрі керівництво АТ "Харківміськгаз" на представників РГК.

Нагадаємо, 15 травня Служба безпека України та Бюро економічної безпеки оголосили підозру бізнесмену Дмитру Фірташу та 8 топ-менеджерам його компаній. П’ятьом фігурантам, включно з самим олігархом та вищевказаним Тютюнником, підозри повідомлено заочно, оскільки вони переховуються від правосуддя за кордоном.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...