"Мене люблять із будь-якою вагою": 250-кілограмовий син Нікаса Сафронова поділився секретами зваблювання жінок

Музикант закликає ставитися до жінок із повагою та не наділяти їх якимись дивними якостями у власній уяві.

Син російського художника Нікаса Сафронова піаніст Лука Затравкін, який зламав басейн в Туреччині, поділився своїми секретами зваблювання жінок, передають Патріоти України.

250-кілограмовий музикант каже, що ніколи не страждав від відсутності жіночої уваги. Він вважає, що зовнішність чоловіка, вага, зріст та інше, не мають значення. Важливо позбутися внутрішніх комплексів, бути собою і не намагатися догодити всім.

«Я стикався з людьми, яким я не подобався, навіть тоді, коли виглядав форматно і не мав зайвої ваги. Деякі, наприклад, називали мене представником нетрадиційної сексуальної орієнтації. Неможливо догодити всім. Однак потрібно розуміти, що комусь ти обов'язково будеш до смаку. Потрібно не замикатися в собі і пробувати знайти таку людину», - заявив Затравкін в бесіді з виданням NEWS.ru.
Лука вважає одним з головних правил - повагу до жінки і субординацію. Він радить чоловікам, які хочуть справити враження, не забуватися, і не ставитися до обраниці занадто просто, по-дружньому. На думку Затравкіна, така поведінка відштовхує представниць прекрасної статі. У той же час, він радить проявляти ініціативу і не боятися зробити перший крок.
«Не потрібно боятися жінок і представляти їх міфічними істотами, до яких дуже важко знайти підхід. Багато чоловіків самі наділяють представниць прекрасної статі неіснуючими якостями і потім страждають від страху завести з ними розмову», - вважає Лука.
На його думку, кожна жінка мріє про щастя з турботливим і люблячим чоловіком. І той, хто може подарувати їй це відчуття, обов'язково буде мати успіх. «Все інше - справа практики. Навички зваблювання приходять з досвідом. Довгі роки тренувань, як у мене, дають про себе знати. Неважливо який я - худий або із зайвою вагою - чомусь мене люблять», - впевнено каже піаніст.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...