"Мене не так зрозуміли": Коментаторка Eurosport попросила вибачення за те, що назвала російську агресію "маленькою" (відео)

Журналістка відомого телеканалу Eurosport Кенді Рід Харроп прокоментувала свої слова щодо «маленької» війни Росії в Україні, передають Патріоти України.

Коментаторка відповіла на прохання BTU пояснити епізод, в якому вона назвала суперницю Марти Костюк представницею «країни, яка бере участь у маленькій війні». Кенді вибачилась за сказане та наголосила, що вона просто іронізувала. «Мені дуже шкода, що це так сприйнялося… Я дуже іронізувала», — написала Харроп.

Зазначимо, що епізод стався після того, як українка Марта Костюк відмовилась зробити спільне фото з росіянкою Марією Тимофеєвою.

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...

Критичний фактор? Вчені пояснили, як забруднене повітря і шум доріг впливають на здатність мати дітей

субота, 7 вересень 2024, 23:50

Тривалий вплив забрудненого повітря та шуму, спричинений транспортом, може підвищувати ризик безпліддя. Про це свідчить дослідження, опубліковане в журналі The BMJ, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Зокрема, забруднення повітря дрібними ч...