"Мене обдало ароматами шаурми та бомжів": Відома співачка розповіла про перші враження від Москви

Відома співачка Юлія Ковальчук розповіла, як вперше опинилася в Москві. Ковальчук не приховує, що в школі була відмінницею, закінчила її екстерном і приїхала в столицю Росії, щоб вступити до престижного інституту, повідомляють Патріоти України із посиланням на Womanhit.

Їй дуже хотілося вступити на факультет сучасної хореографії, однак вона зізнається, що перед поїздкою не вивчила всю інформацію для абітурієнтів, а коли приїхала в Москву, то дізналася, що в цей рік на цей факультет студентів не набирали. У підсумку Ковальчук повернулася до рідного Волзького, а через рік знову поїхала підкорювати столицю Росії і їй вдалося вступити до Університету культури. Втім, перші враження від Москви були змішаними. «Пам'ятаю, як на пероні, мене обдало ароматами шаурми, бомжів і нових можливостей, і я відразу закохалася в цей неймовірний заміс, і всередині себе зрозуміла, що це - моє місто», - розповіла співачка.
Однак вона зізнається, що на відміну від інших провінціалів, їй дуже пощастило, і столиця відразу відкрила для неї свої двері. Більш того, практично після приїзду вона вдало пройшла кастинг в групу «Блестящие», після чого почалася її зоряна кар'єра. Ковальчук нагадує, що саме в Москві вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Олексієм Чумаковим, і все її життя в результаті склалося дуже вдало.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...