"Мене обмовили, а Матіос погрожував": Новий підозрюваний у вбивстві Шеремета вийшов на зв'язок

Максим Зотов підтвердив знайомство із екс-міністром доходів і зборів України Олександром Клименком.

Донецький підприємець Максим Зотов, який фігурує в новій версії вбивства журналіста Павла Шеремета, заявив, що його обмовили, передають Патріоти України.

Зотов живе в Києві і готовий відповісти на всі питання слідства. У своїх коментарях версії про причетність до вбивства Шеремата, він стверджує, що 30 років не був у Маріуполі, тому не міг спілкуватися там з Мариною Мацюк, яка заявила на допиті в Нацполіції, що Зотов хвалився їй вбивством журналіста. Зотов підтвердив знайомство із екс-міністром доходів і зборів України Олександром Клименком.
«Я змушений звернутися в поліцію із заявою про злочин Марини Мацюк у вигляді дачі неправдивих свідчень. В якості свідка у справі Павла Шеремета я також готовий дати будь-які свідчення правоохоронцям і пройти поліграф, щоб зняти всі питання до мене», - заявив Зотов.
«На мене і моїх рідних відбувався істотний тиск з боку головного військового прокурора Анатолія Матіоса і його підлеглих з метою дати наклепницькі свідчення на адресу Клименка. Підлеглі Матіоса особисто погрожували мені і описували ті "неприємності", які будуть статися зі мною, в разі якщо я не надам свідчень», - додав він.
Джерело: Вести

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...