"Мене охопив жах": Американка прокинулася і виявила дикого звіра у своєму ліжку

Мешканка Атланти, штат Джорджія, прокинулася і виявила у своєму ліжку сервала. Про це повідомляє CNN, зазначають Патріоти України.

Крістін Франк прокинулася від того, що хтось ходив по її ліжку. Коли жінка розплющила очі, вона побачила перед собою дику тварину зростом 80 сантиметрів.

"Він був всього в 15 сантиметрах від мене. Я відразу зрозуміла, що це не просто домашня кішка. Мене охопив жах", - розповіла Франк.

На думку американки, звір міг проникнути до будинку, коли її чоловік пішов гуляти з собакою і забув зачинити за собою двері.

Жінка повільно вийшла з кімнати, а її чоловік відкрив двері, що ведуть зі спальні на вулицю, щоб сервал міг покинути приміщення.

Потім вони звернулися до служби з контролю за тваринами, яка переадресувала звернення Департаменту природних ресурсів штату.

Сервал - хижак сімейства котячих, що мешкає в Африці. Довжина тіла становить 90-135 сантиметрів, вага - від восьми до 18 кілограмів. Полюють на невеликих антилоп, гризунів, птахів.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...