"Мене повинні поважати щодня, а не раз на рік": Пташка з "Азовсталі" розповіла, чому не святкує 8 березня

Захисниця Маріуполя Катерина Поліщук, відома як "Пташка" з "Азовсталі", пояснила, чому не святкує 8 березня. Парамедик, яка пройшла російський полон, вважає, що наразі це свято має огидний вигляд, передають Патріоти України.

"Я не святкую. Рівності не існує. Існує боротьба, відповідність займаній посаді... Я не вважаю доцільним боротись за рівність. Я борюсь за справедливість... Вам може подобатись моя позиція, чи ні, але вам її не змінити", - написала Поліщук у своєму Telegram-каналі.

Вона зазначила, що не хотіла б, аби чоловік кохав її та дарував їй квіти лише раз на рік. Окрім цього, "Пташка" зауважила, що вона кожного дня бореться за Україну, її Батьківщина - головна жінка у житті.

"Те, на що совок перетворив день боротьби за права жінок - мені особисто огидне. Мене повинні поважати щодня. І не за те, жінка я чи не жінка, маю я дитину чи ні, а за те, яка я людина, за мої вчинки. Мені б будо вкрай неприємно та зовсім не святково, якби мій чоловік дарував квіти та кохав мене лише раз в рік. А з приводу боротьби… Я борюсь щодня. За вільну Україну та майбутнє наших дітей. Всі жінки України будуть зневажені та принижені, якщо ми опинимось під владою ворога. Пріоритети треба розставляти. Україна – головна жінка в моєму житті. І я боротимусь за неї!", - додала "Пташка".


Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...