"Мене просто розриває": Українка поскаржилася, що Польща перестала пропускати на кордоні навіть авто з дітьми

Польські прикордонники разом із правоохоронцями перестали пропускати на польсько-українському кордоні абсолютно весь транспорт. Зараз ідеться не лише про фури, а й навіть про легкові автомобілі. До того ж польських силовиків не зупиняє навіть те, що в машинах перебувають маленькі діти. Про це у Facebook повідомила Ніка Заруцька, передають Патріоти України.

За її словами, починаючи з 23 грудня польські прикордонники не пропускають в Україну нікого – не лише фури, а й легковий транспорт. Українка зазначила, що також опинилася у величезному заторі, причому з дітьми у машині.

"Нагнали поліцейських машин, мигалки повмикали, їздять з кінця в кінець черги, "строять" українців. І все це виглядає так принизливо. Стоїмо на Раві-Руській у півторакілометрових чергах. У машині у мене троє дітей", – написала жінка.

Також вона зазначила, що польський поліцейський видав, що у нього "наказ" нікого не пропускати, тому навіть машини з дітьми стоятимуть у заторах.

"Права людей? Права дітей? У мене навіть немає права приїхати додому і привезти додому своїх дітей! І я не тільки за себе та за своїх дітей – у мене хлопці міцні. Мене просто розриває зсередини – навколо мами з маленькими дітьми! Хто планує їхати в Україну машиною, не їдьте через польські кордони", – попередила українка.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...