"Мене притискали до землі, поки били режисера": Собчак розповіла про напад на її знімальну групу в монастирі

Телеведуча заявила, що нападники були схожі на бандитів.

Телеведуча Ксенія Собчак розповіла подробиці нападу на її знімальну групу в Середньоуральському жіночому монастирі. Як повідомила вона в коментарі "Комсомольській правді", група знімає фільм про опального схиігумена РПЦ Сергія (Миколу Романова), який захопив монастир, передають Патріоти України.

"Ми прийшли до героїні нашого фільму. Прийшли провідати могилу її матері – вона нам показала дорогу до цієї могили на території храму. Парканів, огорож там не було. Ми підійшли до цієї могили, після чого до нас підійшла група людей бандитського вигляду. Величезні бугаї!" – заявила Собчак.

За її словами, знімальну групу стали виштовхувати з кладовища в сторону площі храму. "Там вони мене штовхнули і утримували на землі. В цей момент почали бити режисера нашого фільму Сергія Єрженкова, відібрали у нього камеру. Ще кілька людей почали бити героя нашого фільму – Філіпа, який як раз розповідав, як над ним знущалися в цьому монастирі, коли він був дитиною", – зазначила телеведуча.

Постраждалі викликали поліцію і чекають її приїзду в машині. "Вони вкрали у нас камеру дорогу – там всі наші знімальні матеріали", – поскаржилася Собчак.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...