"Мене розтоптали, я ненавиджу цей спорт": Зірка українського карате зі скандалом не вийшла у фінал ЧС


"Мене розтоптали, я ненавиджу цей спорт": зірка українського карате зі скандалом не вийшла у фінал ЧС

Українська каратистка Анжеліка Терлюга не змогла пробитися до фіналу чемпіонату світу в Будапешті (Угорщина). У півфіналі вагової категорії до 55 кг українка змагалася з представницею Болгарії Івет Горановою, передають Патріоти України.

Поєдинок завершився з рахунком 14:11 на користь Терлюги, однак по завершенні команда Горанової подала протест, адже не йшов відлік часу.

Бій повернули на час 1.17 з рахунком 5:4 на користь болгарки. У повторній сутичці Анжеліка програла — 4:6. Після програного півфіналу українка опублікувала пост в Instagram, в якому розповіла подробиці скандалу і висловила свої емоції.

"Усе найгірше, що могло статися, сталося сьогодні зі мною. Сьогодні я чесно виграла всі поєдинки і той півфінал проти Івет Горанової (14−11) був неймовірним. Кожен бал, який був у цьому поєдинку, був чесним.

Далі суддя віддав мені перемогу, коли час сплив. Я ніколи ще не відчувала такого щастя, як у той момент. Я готувалася до цього дуже багато років. Багато важких тренувань і сил ми поклали, щоб нарешті виграти чемпіонат світу.

І тут починається треш. Несправедливість, у яку я просто не можу повірити. Чому так сталося? За що? Чому зі мною?

Болгарська сторона подає протест у WKF, що був збій годинника в середині бою. Тобто, вони весь поєдинок мовчали і наприкінці, коли програли, вирішили використати ситуацію з годинником. Якби виграли, теж би так діяли? Не думаю.

І що роблять судді? Вони повертають нас на татамі з середини поєдинку, де я програю 5−4. Ви можете в таке повірити? Я — ні. Вони не додали 7 секунд наприкінці, вони не побачили проблеми в роботі людини, яка відповідає за час, вони просто розтоптали мене своїм несправедливим рішенням.

Коли вони повернули бій, болгарська суперниця бігала по кутках і не хотіла більше битися. Тобі з цим жити, Івет. Ти саме так хотіла у фінал чемпіонату світу?

Нехай усі люди, які до цього причетні, відчують мій біль. WKF, ви вкрали мій фінал чемпіонату світу. Я ніколи не пробачу за цей день. Це був не спорт. Це просто несправедливість. А тепер мені хто-небудь буде говорити: йди і зберися на свій бронзовий фінал? І я просто ненавиджу цей спорт.

А тепер не потрібно думати, чому карате більше неолімпійський вид спорту. Де ще може статися така ситуація?! Вони просто знайшли якусь помилку з таймером і змусили мене йти і знову битися, і почали з рахунку, де я програю. Ви навіть не зробили новий бій.

Я сьогодні нікого не підвела. Я чесно виграла і повинна бути у фіналі. У мене вкрали мою мрію. Серце болить, руки трясуться, коли пишу всі ці слова, мені хочеться кричати від болю, і я не знаю, що робити далі.

Усім, хто був зі мною, я дуже вдячна", — написала Терлюга. Бронзовий фінал відбудеться 28 жовтня. Зазначимо, що українка може вперше виграти цю нагороду на рівні чемпіонату світу.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...