"Мене це зовсім не дивує": Знайомий Асмус розкрив подробиці її розлучення з Харламовим

Про розлучення з коміком актриса написала 22 червня в Instagram.

Сварка між актрисою Христиною Асмус і коміком Гаріком Харламовим сталася давно, і повідомлення про їх розставання не стало новиною для їх оточення. Подробиці розлучення подружжя газеті «Московский комсомолец» розкрив знайомий артистки, ім'я якого не називається, передають Патріоти України.

Співрозмовник видання додав, що представники Асмус вирішили захистити її від інтерв'ю з пресою. «Я не думаю, що будуть якісь публічні звіти від них. Гарік і Христина коментують своє розлучення тільки через Instagram. Особисто мене абсолютно не здивувала новина про їх розставання. Представники Христини усіма силами намагаються захистити її від інтерв'ю і спілкування з журналістами. Можливо, пізніше Христина зможе щось сказати про особисте життя, але зараз - ні», - сказало джерело газети.

Про розлучення з Харламовим Асмус написала 22 червня в Instagram. Вона пояснила, що до такого рішення подружжя прийшло давно, близько року тому. У свою чергу Харламов також в соціальній мережі подякував дружині за вісім років спільного життя, зазначивши, що їх відносини переходять «у іншу стадію». Асмус і Харламов одружилися в 2013 році. У шлюбі у них народилася дочка Анастасія.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...