"Мене турбує закопування": СБУ оприлюднила скандальні записи переговорів генерала-зрадника, який працював на ФСБ (аудіо)

14 квітня Служба безпеки України повідомила про затримання колишнього керівника Центру спеціальних операцій "А" СБУ Валерія Шайтанова; йому інкримінують державну зраду і підготовку терактів, передають Патріоти України.

Зокрема, за даними спецслужби, за участю генерал-майора Шайтанова ФСБ РФ збиралася вбити українського добровольця Адама Осмаєва. На аудіозаписах, які українська спецслужба оприлюднила у YouTube, співробітник ФСБ Ігор Єгоров називає Осмаєва Капітаном або Марадоною.

Доручення про ліквідацію добровольця Єгоров і Шайтанов обговорюють з агентом Н. На одному з фрагментів офіцер СБУ каже, що його "дуже турбує закопування"; він просить агента після виконання замовлення знищити своє взуття.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...