"Мене весь день трясе": Чоловік розізлив військову словами про Бахмут, вона його провчила

Український парамедик Ірина Цибух розізлилася через слова чоловіка про військових та Бахмут. Слова настільки зачепили жінку, що вона без роздумів вирішила висадити його посеред траси у дощ і поїхала далі в бік Києва. Таким чином парамедик провчила його. Про це Ірина розповіла на своїй сторінці в Twitter передають Патріоти України.

Все сталося 26 квітня. Вона їхала у бік столиці і погодилась підвезти чоловіка, у якого зламалась машина. Під час розмови чоловік гордо відповів Ірині, що не хоче мобілізуватись, бо "він не лох". Військових, які захищають Бахмут Донецької області, він назвав "м'ясом".

Після цих слів Ірина відповіла, що вона сама повернулась з-під Бахмуту. "Я встала на аварійку і сказала йому швидко виходити з машини. Він сказав, що одразу видно, що я військова", - зазначила Ірина. Вона поділилася цією історією з близькими, але через те, що вони їй відповіли, Ірину "трясе весь день":

  • "Ти як завжди. Тепер він подумає, що всі військові такі, як ти"
  • "Це зовсім нелюдяно. Можна було хоча б до якогось населеного пункту довезти"

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...