"Мене звільнили, шукаю роботу, будь ласка, візьміть резюме": Безжурний американець отримав сотню пропозицій про роботу, просто роздаючи резюме біля дороги

30-річний Патрік Річард Хогланд, житель Фенікса, штат Арізона, був звільнений з роботи - він був оператором навантажувача місцевого Металопереробного заводу. Він безліч разів подавав резюме в онлайні, але не отримав жодної пропозиції про співбесіду.

І тоді він вирішив роздрукувати резюме та просто роздавати його край дороги, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

Він роздрукував 200 копій свого резюме, підготував табличку з написом "Мене звільнили, шукаю роботу, будь ласка, візьміть резюме" і встав з нею на розі однієї з вулиць.

"Я був безробітним всього кілька тижнів, але це сталося раптово і мені швидко потрібно було щось придумати. Спочатку я сміявся над ідеєю, вона здавалася мені безглуздою, але не виходила з голови. І я подумав: чому б і ні? По місту їздить мільйон людей, хтось так найме мене", - розповів він виданню.

Патрика з табличкою помітила власниця місцевої PR-компанії Меліса Діжанфіліппо: "Він мене вразив. На вулиці було спекотно, під 40 градусів, а він стояв біля дороги з табличкою, стопкою резюме і посміхався".
Вона вирішила написати про претендента в соцмережах, розраховуючи, що хтось із фоловерів або знайомих захоче взяти його на роботу.
Пост в Linkedin розшарено тисячі разів, пост в Twitter отримав під 200 ретвітів і більше 700 лайків. Патрік отримав сотні офферов і в результаті погодився на роботу в Flatline Concrete Grinding.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...