"Мені байдуже, чий Крим": Поліцейський у Києві заявив, що він - "поза політикою" (відео)

У столиці України патрульний поліцейський заявив, що йому однаково, чий Крим – український чи російський. А своєї особистої "політичної" думки він не має, оскільки перебуває на роботі. Інцидент стався ще у травні, але тільки недавно вдалось ідентифікувати співробітника поліції. Про це розповів український громадський діяч Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

У Києві поліцейський зупинив жінку, яка їхала на авто з транзитними номерами. Вона пояснила, що хоче отримати кримські номери, оскільки сама з Криму. А таких у наявності не було, і довелося чекати, поки вони з'являться.

На що патрульний їй порадив оформити київські номери й не мучитися. Жінку це обурило, і вона заявила, що хоче саме кримські номери, бо Крим – це Україна. Вона запитала у копа, яка його думка з приводу того, чий півострів.

Але той відповів, що йому байдуже – Україна це чи Росія. На повторне запитання жінки він роздратовано заявив, що не має політичної думки, оскільки перебуває на роботі. "Але я думаю, що насправді думка у нього є. Просто він боїться казати, що підтримує окупантів. Тому що інакше людина, поліціянт тим паче, давно вже б сказав, що Крим – це Україна", – зазначив Стерненко.

На вимогу жінки поліцейський назвав своє прізвище, але дуже нерозбірливо. Попри те його таки вдалось ідентифікувати, зазначив Стерненко. Це Лавицький Віктор Миколайович, інспектор управління поліції міста Києва, зареєстрований у с. Слобідка Новгород-Сіверського району на Чернігівщині. Якщо вірити його декларації, то він живе на вулиці й не має нічого, крім заробітної плати.

У Нацполіції наразі ніяк не прокоментували інцидент.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...