"Мені байдуже на Україну": Музикант із Тернопільщини, який поїхав до Нідерландів, розгнівав провокаційною заявою

Саундпродюсер та музикант Zbaraski, справжнє ім'я якого Іван Збараський, зізнався, що йому байдуже на Україну, чим обурив користувачів Мережі. Відповідний допис артист зробив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

«Мені байдуже на Україну. Я сиджу тут і роблю вигляд, що щось роблю, що волонтерю і це добре. Мені байдуже на Каховку і на трагедії щодня. Я не знаю, яку ціль переслідую, коли пишу пісні про війну… Я підключив збір на пісню, бо так правильно», — написав Zbaraski.

Також співак зазначив, що втомився від того, що він як україномовний українець не любить російськовомних українців. Виконавець додав, що він навчився думати, що любить Україну та українську культуру. Користувачів обурило таке ставлення та думки співака. Про це вони висловилися в коментарях. Артист родом з Тернопільщини, проте ще до початку повномасштабного вторгнення переїхав до Нідерландів, де зараз і перебуває.


Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...