"Мені було дуже страшно": Оля Полякова зізналась, де перебуває її мама, яка жила в РФ

Мама української співачки Олі Полякової довгий час жила в Росії. Лиш нещодавно їй вдалось виїхати з країни-агресора, повідомляють Патріоти України.

Виконавиця поділилась, що близько 2 тижнів тому її мама Світлана покинула Росію. Тепер вона житиме із зірковою донькою у Франції. "Слава Богу, моя мама виїхала. Я дуже сильно уникала цього питання, доки вона була там. Тому що в мене був там як заручник, мені було дуже страшно. Вона буде зі мною, все буде добре", – поділилась зірка.

Оля Полякова оселилась у Франції. Вона не має нерухомості в Європі, тож пересиджує війну у друзів. "Я з двома дітьми поїхала за кордон, а мій чоловік залишився в Україні захищати свою територію. Він мене підтримує, тому що я відірвана від дому, відірвана від того, що любила і люблю".

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...