"Мені було нелегко": Луческу розповів, за рахунок чого повернув "Динамо" чемпіонство

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу в інтерв'ю українським телевізійникам прокоментував перемогу над "Шахтарем". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Динамоманію".

"У разі виграшу "Шахтар" би ускладнив нашу ситуацію, – визнав Луческу. – Гра була рівна, тактична. Суперник добре контролював м'яч, але ми показали дуже організовану гру в обороні і закрили всі вільні зони".

"Не дали "Шахтарю" створити практично жодного моменту, – додав наставник киян. – Видовищного футболу не вийшло, але це нормально, коли вирішується дуже багато".

"З одного боку була команда з технічними і талановитими гравцями, з іншого – фізично потужна й організована команда, яка знала, що робити на полі і як захистити результат, – проаналізував Луческу. – Чемпіонат виграється за рахунок організації гри в обороні і швидкого переходу в контратаки зі взяттям воріт".

"Відсутність Сидорчука? Я дивився наші минулі матчі і в двох з них, наприклад в Барселоні, ми грали з парою Андрієвський – Шепелєв в опорній зоні, – зазначив румунський тренер. – Вони зіграли дуже добре. Ми так само грали на зборах проти БАТЕ. На жаль, травми одного й іншого вивели їх із ладу, а у нас змінилася середина поля. У той же час Сидорчук і Шапаренко дуже добре один одного доповнювали".

"Цього разу у нас були індивідуальні помилки, але це через важливість матчу. Особливо це стосується виходу з оборони в атаку. Втім, це не скасовує того, наскільки розумно зіграли хлопці і виконали мої настанови. Відсутність емоцій після перемоги над "Шахтарем"? Мені було нелегко", – зізнався Мірча Луческу.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...