"Мені було потрібно": Світоліна розповіла, як зіткнулася з хейтом після відмови потиснути руку ексросіянці


Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про критику у свій бік після того, як у серпні цього року на турнірі у мексиканському Монтерреї не потисла руку ексросіянці, а тепер представниці Вірменії Еліні Аванесян, передають Патріоти України.

Світоліна зазначила, що Аванесян довгий час виступала за Росію та не висловлювала свою позицію щодо вторгнення РФ в Україну, повідомляє YouTube-канал Сергія Притули.

Дуже багато хейту я отримала з твіттеру, в інстаграмі за те, що я не потисла її руку. Мені потрібно було доносити свою позицію", — сказала Світоліна. Аванесян народилася в російському місті П’ятигорську. Тенісистка виступає за Вірменію із серпня цього року.

У Німеччині українець побив поліцейську в... жіночому туалеті

понеділок, 30 вересень 2024, 15:35

На вокзалі в німецькому Дортмунді українець влаштував бійку і вдарив поліцейську. Про це повідомило видання BILD, передають Патріоти України. У суботу вранці 49-річний громадянин України, який проживає в німецькому місті Хердекке, зайшов у жіночий туал...

Прожив у старенької два роки, але потім...: В Одесі квартирант забив до смерті орендодавицю

понеділок, 30 вересень 2024, 15:07

В Одесі засудили 39-річного чоловіка, який завдав орендодавиці смертельних тілесних ушкоджень та заволодів її майном. Про випадок повідомили у поліції Одеської області, передають Патріоти України. Подія сталася в будинку 77-річної одеситки на вулиці Св...