"Мені дуже принизливо": Волонтерка розповіла, як відреагувала на скандальну пісню Потапа

Волонтерка та акторка Ярина Гордієнко в інтерв'ю Аліні Доротюк розповіла, чи образила її пісня Потапа Волонтер. Трек Потапенка викликав обурення суспільства, зазначають Патріоти України.

«Мені дуже принизливо. Волонтери — це люди, у яких немає нічого. Немає соціального захисту, кар'єрного росту. Нас ніхто не захистить, крім нас самих. І коли такий зашквар, такі пісні, це так, принизливо. Прям дуже сильно. Немає часу, щоб реагувати на таку дичину. Це дуже негідно. Нам потрібно навпаки допомагати, а не писати дурниці. Це жахливо. Я це не схвалюю», — зазначила Ярина.

«Ми не переможемо цього року, і мені здається, наступного теж. Мені дуже страшно, що ми можемо програти. Ворог сильний. Їх багато. І вони будуть перти до кінця, до останнього свого чмоні. Реалії не такі веселі. Дуже багато про що не говориться. Ми можемо програти в цій війні. Треба іноді знімати рожеві окуляри. Якщо програємо, то втратимо все», — каже Гордієнко.

Коханий Ярини вже 9 місяців перебуває в російському полоні. «Перші дні, коли я дізналася про це, я падала на землю і плакала від болю. Це жахливо. Важко фізично. Найбільший біль, який я відчувала у житті. Досі статус зниклого безвісти. Біда в тому, що Росія не хоче своїх назад».


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...