Мені дзвонили з Будапешта і запитували, чи не боюся я обс*рати Орбана, - Йожеф Сабо

В інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону колишній український футболіст і тренер Йожеф Сабо заявив, що не може себе назвати угорцем після того, як поводиться прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, передають Патріоти України.

Ішлося про це після запитання журналіста, як він так добре виглядає у свої 84 роки. "Почнемо з того, що я не п'ю і не курю – у житті. У мене було п'ятеро братів – і вони мене муштрували. Батька не було, він потрапив у полон після [Другої світової] війни, тому що ми були угорцями", – відповів Сабо.

На репліку Гордона: "Ви і залишилися угорцями", його співрозмовник заявив, що ні. "Ні. Після Орбана – ні. Я нагадив йому, давав інтерв'ю [із критикою Орбана], і вони мені дзвонили з Будапешта, дзвонили журналісти і запитали: "Ви, Йожефе Йожефовичу, не боїтеся, що обісрали нашого президента (насправді прем'єра. –ред.)?" Я сказав: "А чого мені переживати, мені стільки років. Я вже прожив, чого...", – розповів Сабо.

Він поставив собі запитання, чому "угорський народ не може повстати", щоб змінити керівництво своєї країни. Також Сабо припустив, що і Орбан, і прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо, які виступають із антиукраїнськими заявами, щось отримували від росіян за таку поведінку.

Джерело: Гордон

"Коленька, говориш оставить тебе деньги, потому что тебе не за что жить": Ексфутболіст київського "Динамо" з фронту зробив елітному "бомжу" Тищенку цікаву пропозицію (відео)

середа, 26 червень 2024, 6:20

Український футболіст російського походження, ексгравець київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв, який наразі захищає країну у лавах ЗСУ, звернувся до народного депутата Миколи Тищенка після вимоги останнього повернути йому гроші вилучен...

Що перетворює воду в пластиковій пляшці на токсичний хімікат. Нові дослідження виявили потенційну небезпеку

середа, 26 червень 2024, 5:40

Дослідники радять уникати потрапляння прямих сонячних променів на пляшку з водою, оскільки це може зробити рідину небезпечною. . Як пише IFLScience, носити з собою пляшечку води протягом дня для підтримання водного балансу може бути чудовою ідеєю, осо...