"Мені їх не шкода": Окупант похвалився дружині, як винищує мирних українців (аудіо)

Російські загарбники без вагань розстрілюють мирне населення України, яке намагається вирватися з тимчасово окупованих територій. Про це свідчать нові телефонні розмови окупантів, які вдалося перехопити СБУ, передають Патріоти України.

"Їм зараз діватися нікуди, вони ночами намагаються проходити. Ми їх ху*римо. Мені їх не шкода, навіть мирне населення. Хто хотів - той вже поїхав. Так що ми хе*ачимо і пох*р", - розповідає на опублікованому записі російський окупант своїй дружині.

Зазначається, що його підрозділ досі стоїть на сході України і винищує українців, які намагаються врятувати свої життя і втекти від "визволителів". "СБУ системно документує ці та інші факти для міжнародних судів. Бо дії ра**стів є грубим порушенням законів і звичаїв війни", – йдеться в повідомленні.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....