"Мені не подобаються п*дари": На відомого українського блогера напали в центрі Львова

Відомий український блогер Ніколас Карма, який прославився завдяки своїм відео в TikTok, повідомив, що на нього напали просто в самому центрі Львова, передають Патріоти України.

Неприємний інцидент стався, коли тіктокер знімав свої відео. Тим часом двоє молодиків почали агресивно поводитися та викрикували йому неприємні речі: "Мені не подобаються твої тіктоки, я вважаю, ти гейської натури. Мені не подобаються п*дари".

Ніколас Карма не став терпіти образи у свій бік. Блогер підійшов до молодиків, аби пояснити їм, що така поведінка не є нормальною. Врешті, все закінчилося тим, що один із них напав на Ніколоса та розпорошив йому в обличчя перцевий балончик.

"Я, як зазвичай, знімав відео, коли проходив, почув від цих хлопців собі навздогін неприємні вигуки. Це було дуже агресивно, ненормативна лексика, поруч було дуже багато людей, діти. Я повернувся, щоб пояснити, що, попри те, що я їм можу не подобатися, так негарно висловлюватися, а далі ви все бачили", - поділився блогер.

Ніколасу Кармі довелося викликати швидку. Тіктокер поділився, що медики надали йому першу медичну допомогу, нині він почувається добре. Також блогер вже написав заяву до поліції, а правоохоронці ідентифікували особи нападників.

"На жаль, без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину", - зазначив блогер.

До речі, Ніколас Карма також зазначив, що під час нападу йому на допомогу прийшли перехожі, які стримували молодиків та захищали його. Тіктокер подякував їм за небайдужість.

Відстрочка по догляду: Що зміниться від 1 липня в Україні і які нюанси варто знати

понеділок, 1 липень 2024, 8:58

ТСН.ua розбирався, які категорії чоловіків отримають відстрочку від мобілізації від 1 липня, а хто втратить таке право, передають Патріоти України. В Україні зазнали змін правила щодо мобілізації. Зокрема, це стосується і відстрочки від призову на вій...

Були знайомі з дитинства: Подружжя із Нідерландів зробило подвійну евтаназію - і померло в один день

понеділок, 1 липень 2024, 8:05

Подружжя із Нідерландів, яке прожило разом майже 50 років, добровільно завершило своє життя через подвійний акт евтаназії, передають Патріоти України. У Нідерландах такий спосіб смерті є легальним. Це можливо, якщо людина добровільно про неї просить, а...