"Мені не подобаються ці селюки, які готові віддати своє життя": Скандальна телеведуча Сніжана Єгорова різко висловилися про українських героїв (відео)

Скандальна українська телеведуча Сніжана Єгорова заявила, що люди, які готові полягти за Україну, нічого не прагнули в житті. Своїми думками жінка поділилася в інтерв'ю програмі "ПРЯМО_TALK". Телеведуча відзначила, що її не влаштовують образи героя та антигероя, які пропонують українцям у післямайданний час, передають Патріоти України.

"Мені не подобаються ці герої, ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки, селюки, які спілкуються суржиком, і готові своє життя покласти. Своє життя яке? Яке собою нічого не являє?" – відзначила Єгорова.

За її словами, такі люди просто готові жертвувати своїм життям, адже нічому не навчилися та нічого не прагнули. Телеведуча порівняла їх з наркоманами, які готові віддати останнє за дозу.

"Можливо, це подвиг, можливо – висока суїцидальна готовність, коли людина не бачить перспективи в своєму майбутньому житті, тому хоче розпорядитися нею хоч якось. Нас привчають до позиції жертви, до того, що ми маємо віддати своє життя. Це не нормально", – додала Єгорова.

Позиція однозначна: Українці відповіли, що влада повинна зробити з УПЦ Московського патріархату

вівторок, 7 травень 2024, 17:56

У квітні 2024 року 83% українців вважають, що держава в тій чи іншій мірі має втрутитися в діяльність УПЦ Московського патріархату,передають Патріоти України. Зокрема, 63% вважають, що ця церква має бути повністю забороненою. Ще 20% зараз виступають за...

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...